Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2PL i kamermod

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam pewne pytanie odnośnie metin 2 ; ]

Gram na metin 2 pl i używam hack metin 2 mod 2011 sf czy jakoś tak.

I gram na komendzie /mobber .

I się boje tak troche używać i co mogę zrobić , że jakby gm na mnie spojrzał by mnie nie zbanował czy coś ?

Może te ukrycie postaci coś da?

Mięsny jeż , mięsny jeż !

Daje like :D

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

To ukrycie jest tylko wizualne i tylko ty to widzisz.

Poza tym mod2011SF jest na serwery prywatne to grasz na modzie PL.

Kamermod ma sam w sobie obejscie i nie dostaniesz za niego bana jak bedziesz go umiejetnie uzywac.

a mobber zwoluje moby do siebie zawsze mozesz powiedziec ze masz pelerynki.

Opublikowano

Nie da się tego ukryć. Co najwyżej używaj samego mobberhacka i nic poza tym i ruszaj się,a jak GM zawita to najwyżej ściemniaj mu, że miałeś 20 pelerynek ze szkaty wodza orków czy innego bossa :P

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Za moda ogólnie jest ban polecam Ci m2bob zostawiam np Fishbota na dwie nocki i nie ma bana a na kamerze 1 dzień z obserwowaniem co jakiś czas i ban za logi

Opublikowano

Up za fishbota na kamerze dostaje bo w nim nie ma opcji lowienia na gruncie.

A nie za logi.Predzej w m2bobie dostaniesz bana za fisbot ja tak mialem bynajmniej.

ale jak wylaczasz mobber i bijesz sam to mozesz byc spokojny a nawet jezeli dostaniesz bana to na 2tygodnie o ile to twoj pierwszy ban.Chyba tak nadal jest.

Opublikowano

Jak nie dostać bana za bocenie ? Najlepiej stać przy komputerze xD

A tak na poważnie ,to używając mobbera używaj go umiejętnie bez ryzykowania np. przywołujesz wyłączasz itd.

Rozmowa z Game Masterem dużo daje. Umiejętne podejście go itd. to sposób.

Moim zdaniem używanie cheatów jest bezsensu no ale ,,Każdy orze jak może"

Opublikowano

Rozumiem że używasz mobbera tylko do lurowania , a bijesz sam nie używając przy tym ani A speed hacka , ani Wait hack.

Więć jeśli GM zawita , choć nie zdarzyło mi się ta przyjemność spotkać go przypadkiem.

Możesz powiedzieć że masz 20 pelerynek , bo sobie otwierasz np. srebrne szkaty.

Jak używać umiejętnie.... nie da się. Używasz i tyle to już zależy od % wykorzystywania mózgu przy expieniu.

Nigdy nie używaj go przy 2 osobie , jeśli nie podejrzewasz u niego bota - bot raczej Cie nie sprzeda.

Nie używaj go na pospolitych respach , w godzinach szczytu xD

Lepiej iść na jakies mniejsze , poboczne na które mało ludzi biega z mobberem i tak jeśteś cholernie do przodu...

Ukrycie postaci tak jak pisali jest tylko dla Ciebie , inni Cię widzą.

Nie korzystaj z tego że Cie lognie jak GM Ci szeptnie lub coś , lepiej z nim popisz , wyjaśnij tyle że z sensem a nie....

Np.

Co Ty powaliło Cię ja używam cheatów , chyba jesteś chory -- lub coś w tym stylu.... troche szacunku , on dba o porządek.

Boshe nie chce mi się już pisać , mam nadzieję że pomogłem :D

Kucziczu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...